22 Nisan 2016

Hep Yek 2016 Full HD 1080p Sansürsüz İzle-İndir



Tür: Komedi
IMDB Puanı: 3,7/10 - 119
Vizyon Tarihi: 05 Şubat 2016 (Türkiye)
Süre: 90 dakika

Özet
Hep Yek 2016 Sansürsüz indir , 
Başrollerinde Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Gökhan Yıkılkan ve Tuna Orhan'ın yeraldığı komedi filmi Hep Yek'in yönetmen koltuğunda Ali Yorgancıoğlu bulunmakta.Cevat, Türkiye'nin nam salmış Kabadayılarından birinin şehvet düşkünü erkek çocuğudur; beynelmilel şöhrete sahip manken Camilla'yı ihtiraslı aşkı neticeninde kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat yerine bir başka suç makinesi Ziya Baba üstlenmiştir. Ziya Camilla'yı kaçırır ve Camilla'yı bir paket içinde Cevat'a götürme görevini Şahin'e verir. Ancak Şahin, Cevat'a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmemektedir. Şahin paketi İzmir'den, İstanbul'a getirecektir. Şahin yola çıkarken Gürkan ve Altan isminde iki bela paratoneri ile yolu kesişmiş, onlar yüzünden Cevat'a götüreceği paketi kaybetmiştir. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorunda kalacaktır. Üçlünün Cevat'ın korkusuyla paketi ararken yaşayacağı komik olaylar ve kolpalar mizahın hudutlarını zorlayacak.











Pccloud

Mail.Ru

Mega.co.nz

Rar Şifresi:  www.limitsizamca.net

21 Nisan 2016

Beyaz Tanrı TR.DUB. İzle-İndir



Tür:  Dram
 İMDB Puanı: 7,0/10 - 2.906
Vizyon Tarihi: 9 Ocak 2015 (Türkiye)
Süre: 121 dakika

Özet
Beyaz Tanrı - White God 2014 ( WEB-DL XviD ) Türkçe Dublaj - Film indir,
Anne ve babası ayrı yaşayan Lili’nin en yakın dostu köpeği Hagen'dir. Annesini bir yurtdışı seyahatine çıkınca, 13 yaşındaki Lili, Hagen ile babasının evine yerleşir. Fakat Macaristan’da yeni çıkan bir yasa, melez köpek sahiplerine ekstradan yükler getirmiştir. Sokaklar bir anda saf ırk olmayan köpeklerin işgaine uğrar. Lili’nin sevgili köpeği Hagen de babası yüzünden benzer bir kaderi paylaşır.

Yaşananlara çok üzülen Lili, Hagen’i bulmak için sokakları karış karış dolaşır. Öte yandan sokaklarda hayatta kalma mücadelesi veren ev köpeği Hagen’in başına pek çok olay gelir. Köpek yakalayıcıları, dilenciler, köpek dövüşçüleri peşini bırakmaz. Hagen insanların köpeklerin dostu olmadığını anlayarak, diğer köpekleri de beraberinde örgütler ve insanlara karşı acı bir intikam savaşı açar. Lili, insanoğluyla köpekler arasındaki yaşanan bu savaşı amansız savaşı durdurabilmeyi başaracak mıdır?










Mega.co.nz

UsersCloud

Mail.Ru

Pccloud

UPTOBOX

Rar Şifresi:  www.limitsizamca.net

17 Nisan 2016

Dabbe 6 720p İzle-İndir



Tür: Korku
IMDB Puanı: 6,0/10 - 426
Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2015 (Türkiye)
Süre: 160 dakika

Özet
Dab6e - Dabbe 6 2015 Sansürsüz indir , 
Polis kayıtlarına 'Mukadder Yaman' olayı olarak geçen ve birbiriyle ilgili olduğu düşünülen, üç gerçek hikayeden yola çıkan Dabbe 6'nın senaryosu ve yönetmenliği Hasan Karacadağ'a ait.« Ayrıntısı GizleDr. Zeren ve kız kardeşi Ayla Yaman, annelerinin bir gece aniden can vermesiyle sarsılırlar. Kriminal ve adli raporlara göre anneleri Mukadder Yaman, beyin kanamasıyla can vermiştir. Ama annesi can verdiği sırada onun yanında olan Ayla, bu vaziyeti reddetmektedir. Ona göre annesi, ne olduğunu anlayamadığı çok hızlı hareket eden, kapkara yüzleri olan, bilinmeyen bir dilde konuşan, devasa kara varlıklar tarafından öldürülmüştür. Olayı inceleyen nörolojistler, Ayla'nın; annesinin ölüm hatırana tanık olduğu için psikolojik bir travma geçirdiğini ve kısa müddette bu vaziyeti atlatacağını düşünürler. Fakat günler geçtikçe Ayla kişilik değiştirmeye ve mevzubahis varlıklar tarafından dehşetengiz bir şekilde saldırıya uğramaya başlar. Ayla'yı başka bir aleme götürmeye ve ona eziyet ederek, annesinin ölümüyle alakalı kimi sırları göstermeye çalışan bu varlıklar; İblis'ın soyundan gelen, insan kötülüğüyle ilişkili, cehenneme ilk girecek olan Cuhenna Cin kabilesi midir?
Vaziyet ciddiyetini artırınca, daha önceki bir psikiyatrist olan Celal M. Aydilek olaya dahil olur ve Ege'nin Periçalı köyüne uzanarak, insanlığın en daha önceki, en ürpertici sırlarından birini açığa çıkaran; habis, cüzzamlı ve lanetli bir korku yolcuğu başlar.










16 Nisan 2016

Kardeşim Benim 2016 TR. Sansürsüz 720p İzle-İndir



Tür: Komedi
IMDB Puanı: 6,1/10 - 683
Vizyon Tarihi: 15 Ocak 2016 (Türkiye)
Süre: 105 dakika

Özet
Kardeşim Benim 2016 Sansürsüz indir , 
Yönetmenliğini Mert Baykal'ın yaptığı, başrollerinde Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver'in bulunduğu Kardeşim Benim iki erkek kardeşin babalarının vasiyetini yerine getirmek için yıllar sonra bir araya gelmesiyle bu vasiyeti gerçekleştirmek için yaptıkları duygusal ve komik yolculuğu anlatıyor.« Ayrıntısı GizleHakan 30 yaşında alternatif müzik yapan tanınmış kişi bir sanatçıdır. Sakin ve gizemli bir karaktere sahiptir. Her ne kadar magazinden uzak durmaya çalışsa da kardeşi Ozan'la olan darıllıkları magazinin alakasını çekmektedir. Ozan ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır. Abisinin tersine dışa dönük, neşeli, esprili, konuşkan ve sosyal biridir. 
İki kardeş yıllardır darıldır. Uzun vakittir bir araya gelmemiş, hem de babalarının hastalığında dahi onu değişik vakitlerde ziyaret etmişlerdir. 
Çocuk yaşta annelerini kaybettikten sonra düğün şarkıcısı olan babaları Erkan'la beraber kasabalarda düğünden düğüne dolaşmış, yarı göçebe bir hayat yaşamışlardır.
Anneleri can verdikten sonra babası Ozan'ın tüm sorumluluğunu abisinin omuzlarına yüklediği için Hakan erken yaşta büyümek zorunda kalmıştır. Ozan ise çocukluğun tadını çıkarmış, Hakan'ın yaşayamadığı çocukluğu onun gözleri önünde doya doya yaşamıştır. Bu vaziyet vakit içinde abi kardeş ilişkisini yaralamış, ikisi de yollarını tam ters istikametlere doğru çizmişlerdir.
İki kardeşi yıllar sonra bir araya getiren vaziyetse babalarının cenazesidir. Son görevlerini yerine getirip bir an önce yollarına gitmeyi düşünürken babalarının onlara bıraktığı vasiyet her şeyi değiştirir.










Mail.Ru

Pccloud

Mega.co.nz

Rar Şifresi:  www.limitsizamca.net

Dedemin Fişi TR. 1080p İzle-İndir




Tür: Komedi
 İMDB Puanı: 5,9/10 - 604
Vizyon Tarihi: 22 Ocak 2016 (Türkiye)
Süre: 104 dakika

Özet
  Dedemin Fişi indir , 
Televizyon ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür ekibini biraraya getiren Dedemin Fişi filminin hikayesi Yılmaz Erdoğan'a, yönetmenliği ise Meltem Bozoflu'ya ait. BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Dedemin Fişi'nin başrollerinde Ali Sunal, Alper Kul, Özge Borak, Erdem Yener, Tabiat Rutkay, Onur Buldu, İrem Sak, Onur Atilla, Uğur Bilgin ve Ayşen Gruda gibi isimler bulunuyor. Film Malatyalı Çirci Ailesi’nin kalıt maceranını konu alıyor.









İyi Bir Dinozor TR.DUB. 1080p İzle-İndir




Tür: Animasyon, Macera, Komedi, Aile, Fantastik
 İMDB Puanı: 6,8/10 - 47.503
Vizyon Tarihi: 15 Ocak 2016 (Türkiye)
Süre: 114 dakika

Özet
İyi Bir Dinozor 2015 Türkçe Dublaj indir , 
Peki ya ,dünyaya yeni bir balans getiren bu yıkım hiç yaşanmasaydı , dinazorların yok olmasına sebep olan meteor dünyayı ıskalamış olsaydı , ve biz hala dinazorlarla beraber yaşıyor olsaydık . O vakit ne olurdu ? Konusu kadar kendisinin de renkli olması beklenen bu Disney Pixar filminin yönetmenliğini Bob Peterson, prodüktörlüğünü ise John Walker yapıyor.












MEGA.CO.NZ

Rar Şifresi:  www.limitsizamca.net